Elindult a tülekedés Orbán mögött, pedig még lent sincs a nadrág!

Rákosi Mátyás irigykedhet!

Hatalmas a tolongás Orbán Viktor hátsójánál, hogy a jobboldalról ki kívánjon elsőként boldog születésnapot a kedves vezetőnek, aki május 31-én ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. A verseny olyannyira komoly, hogy – mint azt a 444.hu észrevette –

vannak túlbuzgók, aki már egy nappal korábban felköszöntötték Orbánt!

Hiába no, a kormányfői hátsó fertály kényeztetése néhányaknak olyan addiktív tevékenység, aminek a művelése még akkor sem zavaró számukra, ha még lent sincs a nadrág. A lavinát Németh Zsolt indította el, aki már kedd reggel egy közös fotóval kívánt boldog születésnapot Orbán Viktornak. Íme:

0530 Orban szulietesnap 1

Ezt látva valószínűleg a KDNP-s Harrach Péter rémülten a fejéhez kaphatott, mert pár perc múlva már ő is kiposztolt egy közös fényképet a miniszterelnökkel, ezzel a szöveggel: „Isten éltesse a 60 éves Orbán Viktort!”

0530 Orban szuletesnap 2

Apró szépséghiba, hogy mindez egy nappal a születésnapot megelőzően történt, ami még a személyi kultusz olyan szintű megnyilvánulása, hogy a maga idejében

ezt még Rákosi Mátyás is megirigyelhette volna!

Ami ezután történt, a 444.hu megfigyelésének köszönhetően könnyű rekonstruálni. Valaki szólhatott Harrach Péternek, hogy a nevezetes nap majd csak később lesz, mert a publikálás után pár perccel az ő posztja eltűnt a Facebookról. A túlbuzgó Németh Zsolthoz viszont csak jóval később jutott el a szomorú hír – az sem kizárt, hogy pont Harrach Péter hívhatta fel, valahogy így:
„– Figyelj, Zsolti, vedd már le azt köszöntést!
– Höhö… Irigykedsz mi?
– Dehogy… csak a születésnap május 31-én lesz!
– Ne már… De tudod mit? Majd azt mondom, hogy 30-án van. Mindenki rosszul tudja. Szólok a Megafonosoknak, meg az M1-nek is, hogy mondják be.
– Te meghülyültél? Ez a Viktor születésnapja!
– Neba… tényleg. Jó, akkor törlöm.”

Így lehetett ez, nem másképp. Aki nem hiszi, járjon utána.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!