Robbant Somogyi új videója melyben kíméletlenül osztja ki a NER embereit!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Somogyi András legújabb videójában keményen nekimegy Schmidt Máriának, aki Bayer Zsolt műsorában elemezte az Ukrajnában dúló háborút, majd sikerült arra a megállapításra jutnia, mint ami az orosz propaganda!

A humorista Schmidtet kiparodizálva elmondja, hogy Ukrajnában valójában nincs is háború, ez csak Brüsszel újabb hazugsága, hiszen ott csak “speciális katonai hadművelet” folyik.

“Az neked különleges hadművelet Marcsi, és nem pedig háború, amikor kórházakat meg óvodákat bombáznak az oroszok Ukrajnában?

Neked sajnos tényleg elég rossz a szemed!”

– mondja Somogyi, aki hozzáteszi, hogy azért szereti Bayer műsorát, mert ott az elmebetegeknek is lehetőséget biztosítanak arra, hogy elmondják a véleményüket.

A humorista azt is felveti, hogyha “a fényes tekintetű Marcsi” szerint nincs Ukrajnában háború, akkor miért van Magyarországon háborús vészhelyzet és háborús infláció!?

A teljes videót, melyben Somogyi nekimegy Deutsch Tamásnak, illetve amiből kiderül, hogy mit módosított a Fidesz kétharmaddal és arról mi a humorista véleménye, itt nézhetik meg:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!