Novák Katalin képe miatt szégyenkeznek a magyarok!

Novák
Forrás: Novák Katalin/Facebook

A köztársasági elnök kicsavart lábakkal, bolondballagós ruhában pózol!

Magyarország köztársasági elnöke és a jó ízlés valahogy mindig elkerülik egymást – és ez sajnos nem új jelenség. Emlékezhetünk, mekkora felzúdulást váltott ki, amikor

Novák Katalin a beiktatásán egy rövid, gyűrt fazonú, plázázós ruhában vonult el a katonák sorfala előtt.

0524 Novak Katalin 2

Pedig a médiában már akkor több szakértő is leírta: a szűkre szabott ruha nem csupán előnytelen, de ilyen alkalomkor nem is illik jóval a térd fölötti ruhát viselni. Pláne harisnya nélkül.

Most viszont úgy tűnik, Novák Katalinnak még ezt is sikerült alulmúlnia. A 444.hu szerdai hírlevelébe ágyazva ugyanis egy olyan fotó jelent meg az államfő asszonyról, ami szinte egyöntetűen döbbent hitetlenkedést váltott ki közösségi médiában. Ugyanis

A köztársasági elnök kicsavart lábakkal, bolondballagós ruhában pózol!

0524 Novak Katalin

Nem véletlen, hogy a legjobban terjedő megosztáshoz csak annyit írtak: „Rozi???” Ami ugye egyértelmű utalás az Indul a bakterház Csámpás Rozi nevű szereplőjére, akit a filmben Pécsi Ildikó formált meg zseniálisan:

A méltatlan helyzetben pózoló Novák Katalin képe alatt sorakozó kommentek egyszerre árulkodnak szégyenkezésről és hitetlenkedésről. Nem túlzás: az emberek többsége először nem is akart hinni a szemének. Sokan a felerészben szoknya, felerészben nagykabát ruhán akadnak ki, míg mások az államfő furcsa pózolását nem tartják helyénvalónak.

0524 Novak komment 00 1

0524 Novak komment 1

Igazából ehhez nem lehet mit hozzátenni. Nézzék meg önök is a fotókat és döntsék el, így kell-e kinéznie Magyarország legfőbb közjogi méltóságának.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!