Orbán elhízottsága miatt már komolyan félnek a jobboldalon!

A kormányfő túlsúlyáról nyíltan beszélt egy propagandista.

Orbán Viktor egyre kövérebb, ám sokáig erről még beszélni sem volt szabad fideszes körökben. A kormányfő inkább „utcai harcosnak” szereti magát láttatni, ám mostanra olyan lett az alakja, hogy amellett már a legelvakultabb hívei sem tudnak szemet hunyni. A Népszava információja szerint a csöndet végül Bencsik András, a Demokrata nevű papíralapú termék vezetője törte meg:

a fideszes propagandista kijelentette, hogy aggódik, mert Orbán Viktor elhízott.

Bencsik szó szerint ezt mondta: „Én egy kicsit aggódok miatta, mert kicsit túlsúlyos, és azt gondolom, hogy az az egészségre ártalmas.” Nem sokkal korábban pedig arról beszélt, hogy 1998 környékén az ő édesanyjának a könyvespolcán is kint volt Orbán Viktor fényképe, mint ahogy szerinte „minden nagymamának ki volt téve.” Bencsik ettől a gondolattól jutott el Orbán elhízásáig. A kormányfő terjedelmes hasát pár hónapja már dr. Zacher Gábor is szóba hozta – igaz, ő a megelőzéssel kötötte ezt össze, amikor azt javasolta:

a nagyon kövér Orbán Viktor példát mutathatna, ha kiállnak az emberek elé és azt mondaná, hogy fogyjunk le egy év alatt 25 kilót.

A toxikológus szerint ennek a jó példának mérhető népegészségügyi hatása lehetne. Ugyanakkor Bayer Zsolt „publicista” nagyon kiborult ettől: a blogjában előbb arról írt, hogy  Zacher „példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből”, majd azzal zárta sorait, hogy az Orbán elhízottságát szóba hozó orvos „ostoba, öntelt seggfej.” Ezek után kíváncsian várjuk, hogyan minősíti Bayer az Orbán túlsúlyáról értekező Bencsik Andrást…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!