Győrfi Pál elárulta, miért nem hívja fel Gálvölgyi családját, hogy bocsánatot kérjen

Elképesztő indokot mondott a mentősök szóvivője!

Kiderült, miért nem hívja fel Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője Gálvölgyi János családját, hogy bocsánatot kérjen, miután már kiderült, hogy tévedtek a riasztásnál, és ezért nem küldtek mentőautót a nehezen lélegző és félrebeszélő színészért. Mi is megírtuk, hogy egy videóban Gálvölgyi lányai szóvá tették: senkitől nem kaptak megkeresést és bocsánatot sem kértek tőlük. Most az ATV Konkrétan Rónai Egonnal című műsorban

Győrfi Pál kijelentette: „Akkor kér az ember bocsánatot, ha már tudja, hogy hibás valamiben. Még mindig nem fekete-fehér ennek a hibának a súlya.”

Vagyis a szóvivőnek a vizsgálat eddigi megállapításai még mindig nem elegendőek ahhoz, hogy személyesen megkeresse Gálvölgyi családját és elnézést kérjen. Győrfi Pál ugyanakkor nyilvánosan kifejezte sajnálkozását a történtek miatt és azt is elmondta:

közvetlenül a történtek után azért nem hívták fel a családot, mert hisztérikus légkör alakult ki az eset kapcsán!

Ugyanakkor éppen emiatt a szóvivő másnap vállalt egy rádiós beszélgetést, ahol elmondta, hogy őszintén sajnálják a történteket, együtt éreznek a családdal és mindent megtesznek azért, hogy kivizsgálják az esetet.

Győrfi Pál nyilatkozatát a cikkünk végén található videóban önök is megnézhetik. A Gálvölgyi János családját érintő elmaradt bocsánatkérés a felvétel 12. percétől kerül szóba.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!