Borított az ellenzéki politikus – Újabb százmilliók vándorolhattak Felcsútra az adófizetői pénzekből!

Felcsút, az alig 2000 fős település Magyarország egyik legjobban fejlődő települése, ahol adómilliárdok landoltak már az elmúlt években. Hadházy Ákos azonban rávilágított, hogy Orbán Viktor szülőfaluja további pénzeket nyelhet el.

Az ellenzéki politikus a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a felcsúti futballakadémia alapítványa – melynek Mészáros Lőrinc a kuratóriumi elnöke – 800 millió forint állami támogatást igényelt egy fedett műfüves kispálya építésére!

Hadházy szerint “nincs okunk kételkedni benne, hogy meg is kapta” a kért támogatást,

ugyanis hiába a szankciók vagy az Európa-rekorder infláció, Felcsúton már az sem elég, hogy fűtik a pályák füvét, most még egy fedett műfüves kispálya is kell nekik.

“A felcsúti Orbánland már rendelkezik Makovecz stílusú fedett sportcsarnokkal, de ezek szerint hiányzott egy műfűvel borított fedett pálya is” – jegyzi meg bejegyzésében a politikus, aki szerint ez lehetett az oka annak hogy eddig nem sikerült sztárfocistákat kinevelnie a Felcsút FC-nek.

Hadházy szerint az állami támogatásra egyébként nem lenne szüksége az ország leggazdagabb emberének, ugyanis ezt a pénzt Mészáros 5 nap alatt megkeresi, de ehelyett az adófizetők pénzéből költ Orbán hobbijára.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!