Megszólalt Gálvölgyi János! Itt vannak az első szavai

Kiderült, mi okozta a rosszullétét!

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen. Erről a színész lányai számoltak be egy, a Facebookra feltöltött videóban. Gálvölgyi Dorka és testvére, Eszter elmondásából kiderül:

Gálvölgyi János megszólalt és első szavaival már a fellépéseiről beszélt.

A színművész első kérdése ugyanis az volt, hogy „ugrott-e a Pintér Béla”, vagyis elmaradt-e a Marshal Fifty-Six című előadás, amelyben május 11-én és 12-én lépett volna fel Pintér Béla és Társulatában. A színész lányai azt is elárulták, hogy Gálvölgyi Jánost továbbra is az intenzív osztályon kezelik, és

szó sincs arról, hogy tüdőembólia okozta volna a színész rosszullétét. A nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.

Gálvölgyi Eszter azt is elmondta: ők nem akarták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a belső vizsgálatot és a nyomozást sem.

A színész gyermekei hangsúlyozták: nem akartak édesapjuknak külön bánásmódot, csak azt, hogy hasonló eset senkivel se forduljon elő. Azt is elárulták:

senkitől nem kaptak megkeresést, és bocsánatot sem kértek tőlük.

Gálvölgyi Dorka szerint a színművészre lassú gyógyulás vár, de a nehezén már túl van. Testvére azt mondta: szeretnének mindenkit megnyugtatni, hogy ha nem is pár héten belül, de remélik, hogy Gálvölgyi János előbb-utóbb színpadra áll.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!