„Fidkány” névvel alázza a fideszeseket egy tanár – Orbán hívei őrjönghetnek!

Egy fideszes képviselő már nyíltan fenyegetőzik.

Méltó válasz született a hónapok óra „libernyákozó” fideszes politikusok gyalázkodásaira: egy hódmezővásárhelyi tanár, Kovács Szabina olyan nevet talált ki a fideszesekre, ami egy helyi képviselőnél azonnal kiverte a biztosítékot. A kormánypárti politikus nem is tudott mit válaszolni, ezért inkább fenyegetőzni kezdett. S hogy mi boríthotta ki ennyire a fideszeseket?

A 22 éve tanító pedagógus kitalálta a „fidkány” szót!

A kifejezés először a Facebookon bukkant fel, miután a tanár egy poszt alatt vitába keveredett Cseri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes önkormányzati képviselővel. Azt, hogy pontosan minek kapcsán alakult ki a nézeteltérés, a beszélgetést felfedező Hódpress írásából sem derül ki, de az biztos, hogy a fideszes képviselő trágárnak minősítette a „fidkány” megszólítást. Erre

a tanár kioktatta a fideszes politikust, hogy a „fidkány” szó egyáltalán nem trágár – mire a képviselő nyíltan megfenyegette!

0507 Tanar poszt

A hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola magyar-könyvtár szakos tanára azonban nem, ijedt meg, és a Hódpressnek elmondta: burkolt fenyegetésnek tartja a fideszes képviselő megjegyzését, mely szerint a státusztörvény miatt őt kirúghatják, mert el meri mondani a véleményét. „A Fidesz maffiapárt, tehát kénye-kedve szerint bocsát el majd pedagógusokat a státusztörvény bevezetését követően. Ez a lényeg” – jelentette ki a pedagógus.

A fideszesek hiába dühöngenek a „fidkány” elnevezés miatt,

hiszen pont ők azok, akik bőszen használják a „lipsi” és a „libernyák” szavakat. Bár a tanár nem fejtette ki, milyen szavak összevonásával alkotta meg az elnevezést, túl sokat azért senki sem kell ezen gondolnia… Egyvalami azonban borítékolható: minél többen osztják meg ezt, annál biztosabb, hogy Orbán hívei őrjöngeni fognak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!