Mészáros Lőrincen röhögnek a fideszesek, és közben magukból is hülyét csinálnak!

Gyönyörű, ahogy a narancsos hívek tudtukon kívül Lölőt savazzák!

Hát ezt is megértük: harsányan röhög a Fidesz-tábor Mészáros Lőrincen! Sőt, Orbán híveinek jelentős része még primitívnek is nevezi a nemzet gázszerelőjét. A dologban amúgy az a legszebb, hogy

a fideszesek többsége nem is tudja, hogy Mészáros Lőrincet alázzák!

Az történt ugyanis,, hogy a Telex észrevette: Boldog István egykori fideszes országgyűlési képviselő kitett a Facebook oldalára egy, a szerdai diáktüntetésen készült fotót, amelyen az olvaható: „Legyetek bátorak!” Boldog István gúnyosan csak annyit írt a képhez: „Tegnap tüntettek a pedagógusok! Nagyon »bátorak« voltak! Ő inkább ne tanítsa a gyermekeinket!!” A korrupciós üggyel vádolt politikus nyilvánvalóan a helytelenül leírt „bátorak” szón akadt ki, ám élcelődése nagyon mellé ment, mivel

azt, hogy „Bátorak legyetek!”, Mészáros Lőrinc mondta még 2020-ban, s azóta ez a mondat a tudatlanság jelképe lett!

Mészáros akkor ejtette el ezt a megjegyzést, amikor egyetemistáknak a sikerről beszélt. Akkor szó szerint ezt mondta: „Mert azt gondolom, mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ő mire képes, és mit tud tenni. Valaki egyáltalán a bátortalansága miatt nem tud az életbe sikert elérni. Úgyhogy ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”

A tüntetők természetesen szándékosan írták ki a magyartalan kifejezést a tüntetés molinójára, ezzel is jelezve: ilyen lesz az egész ország, ha a Fidesz folytatja az oktatás szétverését.

A történet már így önmagában is olyan, mint egy abszurd novella, de a történet legszebb része még csak ezután következett: ugyanis

a Boldog István által beindított dilivonatra a fideszes kommentelők is felugrottak!

A poszt alatt ugyanis beindult a gúnyos és kioktató fideszes hozzászólások áradata, amelyekből szinte spriccelt a lenézés és felsőbbrendűség. Szinte minden kommentelő azon szörnyűlködött, milyen primitívek is azok a diákok, akik ilyen feliratot készítenek.

0505 Komment 1 1

0505 Komment 2 1

0505 Komment 3

Persze voltak az oldalnak tájékozottabb látogatói is, akik beírták, hogy a mondat valójában Mészáros Lőrinctől származik, vagyis

a fideszes hozzászólók magukból csinálnak hülyét, miközben valójában Mészáros lőrincet savazzák,

ám ezeket a posztokat a Boldog István oldalát kezelő admin szinte azonnal törölte.

Egyvalamit azonban nem tudtak eltüntetni, és ez a hozzászólások alatti röhögő emojik száma. Mindezt az egyik hozzászóló meg is jegyezte – igaz, sokadszorra, mivel az ő kommentjét is sorozatosan eltüntették. Nekünk azonban még sikerült lementeni:

0505 Komment 4

Ilyen az, amikor a fideszes előítélet teljes erőből nekirohan a valóságnak, ami aztán visszacsap. Ám hiába minden: Orbán rendszerének hívei még akkor is ragaszkodnak az általuk kreált hazugsághoz, ha közben már mindenki látja, hogy tátott szájjal rohangálnak abban a bizonyos erdőben.

Aki kíváncsi Boldog István és  az ő oldalán kommentelő – szintén boldog – lelki szegényekre, cikkünk végén a posztra kattintva tehet egy könnyű sétát a NER változatos összetételű szafari parkjában.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!