Orbán erre nem számított – Ellenzéki párt mentheti meg a magyarokat!

Magyarországon a legmagasabb az infláció az egész Európai Unióban, ennek pedig leginkább a kormány elhibázott gazdaságpolitikája a felelős.

A mindenki által érezhető nehézségek megoldása nem a kormánytól, hanem az MSZP-től érkezik, elindítanák a “Mentőcsomag a háztartásokért” programot, mely a megélhetési válságot enyhítené.

Az ellenzéki párt adóstopot, árstopot vezetne be, emelnék a nyugdíjakat, a rászoruló családoknak élelmiszer-kártyákat adnának és támogatást nyújtanának a hazai tulajdonú kisboltoknak!

Ha a kormánynak valóban Magyarország lenne az első, akkor nyitottak lennének az MSZP javaslataira, amik valódi megoldást jelentenének a jelenlegi nehéz helyzetben.

Az MSZP Mentőcsomagjának részletei:

 • Adóstop!
  Törölje el a kormány az élelmiszerekre kivetett extra ÁFÁ-t és az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ját!
 • Árstop!
  Tartsa meg a kormány a nyolc élelmiszer kedvezményes árát mindaddig, amíg az élelmiszer ÁFA- és különadó megmarad.
 • Ehessen mindenki!
  Adjon a kormány élelmiszer-bankkártyát a leginkább rászoruló 300.000 családnak havi 20.000 forint értékben, hogy senki ne éhezzen hazánkban!
 • Tisztességes nyugdíjakat!
  Kapjon 5 százalékos nyugdíjemelést 2023. júniusától minden nyugdíjas, hogy legalább azt megvehessék, amit korábban meg tudtak venni!
 • Támogatást a kisboltoknak!
  Nyújtson a kormány célzott támogatást a hazai tulajdonú kisboltoknak, hogy az árstop alá eső termékek mindenhol elérhetőek maradjanak!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!