Orbán majdnem felrobbant az idegességtől, miközben megszégyenítették!

Érdemes megnézni a videót, mert lehet, hogy nemsokára eltüntetik!

Orbán Viktort kórusban alázták a saját háza közelében, neki pedig tűrnie kellett ezt: a miniszterelnök nem tehetett semmit. Mindez szombaton történt a felcsúti Pancho Arénában, ahol a Kecskeméti TE 3-0-ra legyőzte a Puskás Akadémia együttesét az NB I 27. fordulójában. A meccset páholyból nézte végig Orbán Viktor az apjával, id. Orbán Győzővel, az öccsével, ifj. Orbán Győzővel, valamint Schmitt Pállal. Bár a vereség is fájhatott, egy helyszínen készült videofelvétel szerint a miniszterelnököt más zavarta.

Orbán csaknem felrobbant az idegességtől, mivel a Kecskemét szurkolói kórusban alázták!

A felvételen jól látszik, hogy Orbán zaklatottan szotyizik, többször is az orrához nyúl, láthatóan rendkívül kellemetlenül érzi magát, de kénytelen elviselni a vendégcsapatot elkísérő szimpatizánsok gúnyos énekét. Ugyanis

a kecskeméti szurkolók azt kántálták Orbánnak: „Legendát nem venni!”

Ezt a dalt amúgy a Budapest Honvéd szurkolói szokták énekelni arra célozva, hogy Puskás Ferenc a kispesti klub legendája és semmi köze Felcsúthoz.

Ha pedig valaki jobban megnézi a rövidke videót, a felvételen egyértelműen látszik, hogy

Orbán nem szokott hozzá, hogy ilyen nyíltan megszégyenítsék, miközben ő teljesen tehetetlen!

Nem is biztos, hogy ez a felvétel sokáig elérhető lesz, hiszen a köztudottan hiú Orbán két dolgot tűr nehezen: ha sebezhetőnek látszik, vagy ha kiröhögik. Márpedig ezen a videón most ez egyszerre látható.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!