Orbán emberei beismerték: csicskaként szolgálják a Fideszt!

Akár emberi mivoltukat is beáldozzák Orbánnak.

„Ha a gazda rendel, a csicska teljesít” – írta a Fidesz pontosan hat évvel ezelőtt a Jobbikról, amelyet pont ők kezdtek „csicskapártnak” nevezni Simicska Lajoshoz fűződő kapcsolatuk miatt. Mostanra azonban nagyot változott a világ: ma már

Orbán hívei büszkén vállalják, hogy csicskaként szolgálják a Fideszt!

Az erről szóló videós beismerést ráadásul az egyik érintett, Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, a Fidesz országgyűlési képviselője tette ki a Facebook oldalára. A politikus a Budakörnyéki Kommentár című műsorból vágott ki egy részletet, amelyben ő és Nagy Feróval beszélgettek. Ebben pedig

Nagy Feró kijelentette: „Ki kell állni, meg kell mondani, igen, igen, Fidesz csicska vagyok. Az! És akkor mi van?”

Menczer Tamás erre gyorsan hozzátette: „Megállapodtunk az est elején, hogy most már ketten vagyunk.” Vagyis a fideszes államtitkár és a fideszes Kossuth-díjjal kitüntetett zenész nyíltan felvállalják, hogy ők bizony nem csak hívei, vagy kiszolgálói Orbán rendszerének, hanem a csicskái.

Ez pedig sok mindent elárul a NER rendszerének haszonélvezőiről, akik ezek szerint

még az emberi mivoltukat is beáldozzák Orbánnak!

A WikiSzótár szerint ugyanis a „csicska” szó a következőket jelenti: „Kiszolgáltatott személy, mindenes szolga, akit folyton ugráltatnak; olyan személy, aki függőségben van másoktól, és engedelmességgel tartozik nekik.”

A Fidesz csicska nem gondolkodik, nincs önálló véleménye, csak azt teszi, amire a gazdája utasítja – és a jelek szerint eljött az az idő, amikor már büszke is arra, amivé vált.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!