Nincs már fék Orbánék őrületén: Dózsa György parasztvezér is idegen ügynök volt a Fidesz propagandistái szerint!

Dózsa György parasztvezér és Bogár László fideszes volt államtitkár

Akkor mostantól minden Dózsa György útnak annyi.

Teljes sebességgel vágtat a Fidesz dilivonata, nincs már semmi, ami megállíthatná, a baj csak az, hogy mi is rajta ülünk. Hol vagyunk már attól, amikor Matolcsy még csak a japán és a magyar gyerekek seggén lévő piros foltokat hasonlítgatta össze! Az, hogy Schmidt Mária szerint Németország már nem is létezik, szintén csak ártatlan viccelődés ahhoz képest, hogy

Dózsa György parasztvezér idegen ügynök volt a Fidesz propagandistái szerint!

Mindez a 444.hu értesülése szerint a  Karc FM szombati, Háttérkép című műsorában hangzott el, amelyet Bayer Zsolt helyett ezúttal Gajdics Ottó vezetett, a vendégei pedig Boros Imre ex-miniszter és Bogár László ex-államtitkár voltak. Eleinte a Credit Suisse majdnem bedőlése és kimentése volt a téma a „háttérhatalmak” szerepének taglalásával, ám amikor az általuk vélelmezett jelenség állítólagos történelmi előzményei kerültek szóba, Bogár László volt államtitkár kifakadt és szó szerint ezt mondta: „Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt. Mert valójában 12 évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj.” Ezen aztán a Fidesz propagandistái elnevetgéltek egy darabig, majd Bogár felvetette:

mivel Dózsa György a legpusztítóbb ügynök volt, a tábláját minden magyar településen le kellene venni!

Itt tartunk most, a harmadik évezred kezdetén, a fideszes ispánok Magyarországán, ahol a választásra jogosultak nagy többsége ennek az őrületnek tapsol és éljenez. Dózsa György kivégzett parasztvezér ügynökké nyilvánítását a cikkünk végén található videóban önök is megnézhetik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!