Nekirohant a falnak Orbán! Már a fideszesek 77 százaléka sem hiszi el, amit mond!

Ettől a Fidesz egész politikája megroppanhat!

Óriási sallert kapott Orbán Viktor és az egész Fidesz! Kiderült, hogy az, amire a politikájukat építik, egyáltalán nem működik! Hiába szidják minden egyes megszólalásukban Brüsszelt és plakátolják tele az országot EU-ellenes jelszavakkal, a Medián felmérése szerint az az EU-s tagság támogatottsága Magyarországon nőtt. A felmérést ismertető hvg.hu leírja: a megkérdezettek 53 százaléka teljes mértékben, további 31 százalék pedig inkább támogatja az ország EU-s tagságát, vagyis

a fidesz uszítása ellenére a magyarok 84 százaléka az Európai Unió mellett áll!

A megkérdezetteknek mindössze 14 százalék ellenzi a tagságot, és közülük is csupán 4 százalék nyilatkozott úgy, hogy nagyon ellene van. Az is

óriási arculcsapás Orbánnak, hogy még a fideszesek 77 százaléka is EU-párti, vagyis nem hiszik el, amit Brüsszelről mond!

A felmérés szerint egyébként valamennyi pártnál többségben vannak az EU-pártiak, még a Mi Hazánknál is.

A Medián kutatói az Európai Unióból történő esetleges kilépésről, vagyis az esetleges huxitról is megkérdezték az embereket. A válaszok alapján kiderült:

ha Orbán a kilépésre buzdítana, a magyarok kétharmada akkor is ellene szavazna!

Az összes megkérdezett körében egyébként az emberek több mint háromnegyede ellenezné, hogy Magyarország távozzon az EU-ból. Mindez azt jelenti, hogy Orbán Viktor és a Fidesz falnak rohant az eddigi EU-ellenességgel, és ha ezen nem változtatnak, az egész politikájuk megroppanhat.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!