Orbán Viktor: „kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal”

Elképesztő videófelvétel került Orbánról!

Kifejezetten pikáns felvételt hozott nyilvánosságra Orbán Viktorról a Youtube-on Hadházy Ákos. A független ellenzéki képviselő egy olyan videót publikált, amelyen a fiatal

Orbán Viktor kijelenti: kitörli a fenekét az alkotmánnyal.

Az archív felvételen szó szerint a következő hangzik el: „Laci, ha nem nyerünk, hazamegyek, és kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal, ezt megígérem nektek.”

Hadházy a videóhoz fűzött leírásban kifejti, hogy a felvétel akkor készült, amikor a Fidesz alapításakor a hatalom megpróbálta illegálisnak nyilvánítani a szervezkedést, amiről a Magyar Hírlap is így számolt be róla, és hiába indított a Fidesz helyreigazítási pert, végül vesztettek. A felvételen az ítélet kapcsán

Orbán arról is beszél: erősödik benne a hajlam, hogy ha kell, akkor a jog ellenében kell cselekedni.

Hadházy szerint hasonló a helyzet a mostani alaptörvénnyel: azzal is az a legnagyobb baj, hogy a szerzői nem tartják be, inkább módosítják kedvük szerint. Azt írja: „Ezért ugyanaz a dilemma merül fel ma, mint 1988-ban: be kell-e tartani a piszkos hatalom játékszabályait?”

Orbán egyébként végül megtette, amit ígért – igaz, csak több mint húsz évvel később.

Képletes értelemben kitörölte a fenekét a régi alkotmánnyal és bevezette az Alaptörvényt, ami az ország helyett már csak a Fideszt szolgálja.

Érdekes lenne hallani, hogy a videón beszélő Orbán Viktor vajon milyen véleménnyel lenne a mostani énjéről.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!