Leleplezés – Döbbenetes dolgokról számolt be az ellenzéki képviselő!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán számolt be arról a levélről, melyet vállalkozások tízezrei kaptak a Magyar Orvosi Kamara (MOK) megszűntetése után.

Az ellenzéki politikus előbb kiemeli, hogy a Fidesz csak azért semmisítette meg a kötelező orvoskamarai tagságot két nap alatt, mivel a MOK ellent mert mondani a kormánynak egy szakmai kérdésben!
Ehhez kapcsolja hozzá azt az érdekességet, hogy miután a kormány végzett az orvos kamarával, mikrovállalkozások tízezrei kaptak egy levelet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától (a hivatalos állami rendszeren, az Ügyfélkapun keresztül!), hogy ne felejtsék el befizetni a kötelező kamarai hozzájárulást.

Az orvos dolgozhat kamarai tagság nélkül, a festő vagy a műkörmös nem

– írja bejegyzésében a politikus, aki szerint már többször felvetődött, hogy az évi 5000 forintos iparkamarai hozzájárulást el kellene törölni, ugyanis az plusz előnyt nem teremt, szavazati jog nem jár érte, “csak arra van, hogy a kormánynak buzgón bólogató Parragh László vidáman éljen belőle”.

Az iparkamara által küldött levél Hadházy szerint csak azt mutatja be, hogy semmilyen logika nincs abban, hogy melyik kamara tagsága kötelező és melyik nem, illetve hozzáteszi, hogy “a MOK kinyírása egész egyszerűen bosszú és erődemonstráció” volt, semmi több.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!