Fábry kiborult: „Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a sz*rt”

Az egykori humorista vulgáris választ adott, és kétszer is ott akarta hagyni a beszélgetést. Ma már a volt tanítványa sem vállalja.

Fábry Sándor csak kérdezni szeret, válaszolni már nem annyira. Ez derült ki Veiszer Alinda legújabb műsorában, amelyet előfizetés ellenében IDE KATTINTVA lehet megnézni és amit a Telex szemlézett. A beszélgetés során

Fábry annyira kiborult, hogy kétszer is ott akarta hagyni az interjút,

Addig egyébként nem volt gond, amíg Fábry fiatalkoráról volt szó, a beszélgetésből akkor tűnt el a sztorizgatós nyugalom, amikor Veiszer Alinda feltette a kérdést:

mi baja van Fábrynak a Soros Alapítvánnyal, ha korábban kiadták a könyvét és fellépett a rendezvényükön?

Fábry eleinte megpróbált másról beszélni, majd végül elárulta, hogy az SZDSZ-MSZP koalíció miatt fordult el ettől a körtől.

A műsor légköre ezt követően ezt követően vált feszültebbé, mivel Fábrynak arra kellett volna válaszolnia, mi az oka annak, hogy az új műsoraiban kevesebb a politika. Az egykori humorista erre először azt válaszolta, hogy változott a helyzet, majd amikor Veiszer Alinda tovább erőltette a kérdést,

Fábry kijelentette, hogy befejezi a beszélgetést,

majd kissé vulgáris stílusban azt mondta, hogy szerinte „iszapbirkózás”, illetve „baszakodás” arról beszélgetni, hogy mi a szabad, és ő ezt nem szereti. Ez a jelenet egyébként az interjút hirdető rövid videóba is bekerült:

Ezt követően az egykori humorista mégis inkább maradt, és kifejtette, hogy miért bánik inkább kesztyűs kézzel a Fidesszel, mint Gyurcsány Ferenccel.

Fábry elárulta, mi van amögött, hogy nem kritizálja Orbánt: „Az, hogy az Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart.”

Volt még egy pont, amikor Fábry ott akarta hagyni az interjút. Ekkor azon borult ki, hogy Veiszer megkérdezte, mire alapozta az egyik műsorában, hogy a DK állt a tanártüntetések mögött. Fábry erre azt felelte: „Nincs kiegyensúlyozottság, nincs olyan, hogy ide is meg oda is. Ezt próbálja megérteni.”

Fábry mostani kritikátlan kormánypárti elkötelezettsége egyébként már azoknak is szúrja a szemét, akik régebben kifejezetten kedvelték őt. Például korábbi munkatársa,

a népszerű humorista Aranyosi Péter nyíltan megalkuvónak nevezte Fábry Sándort, amiért kihúzza a Rádiókabaréból az Orbánról szóló poénokat.

Aranyosi a Magyar Hang által készített interjúban szó szerint ezt mondta: „Ha valaki azzal a vagyonnal, amije van, és azzal a sikerrel, amije volt, hetvenévesen ennyire megalkuvó, akkor én mit tehetnék?”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!