Korábban Orbán Viktort rugdosta és verte, most ismét kiborult idősebb Orbán Győző!

Vajon mitől lehet a miniszterelnöknek skizofrén hajlama?

Orbán Viktor apja régebben sem finomkodott és saját bevallása szerint most is „híresen goromba.” Most például

idősebb Orbán Győző fenyegetőzve elzavarta a gánti kőbányájától Hadházy Ákost és Daniel Freund német EP-képviselőt,

pedig a politikusok csak a kerítésen kívülről filmezték, hogy a megrakott kamionok szinte percenként gördülnek ki az Orbán család vállalkozásának kapuján. Hadházy az erről szóló posztjában leírja, hogy a köveket az állami közbeszerzéseket megnyerő gázszerelő építkezéseire viszik, méghozzá sokszoros haszonnal. Az ellenzéki politikus szerint „így lett az egykori kommunista párttitkár milliárdos, csak azért, mert a fia miniszterelnök lett.”

Orbán apja azonban a nyilvánosságot továbbra sem kedveli, itt a videó arról, hogyan borult ki már attól is, hogy kívülről nézik a kőbányáját:

Idősebb Orbán Győző régebben sem bánt kesztyűs kézzel a környezetével. Egy régebbi videós visszaemlékezésében például

Orbán Viktor részletesen elmesélte, hogyan ütötte és rugdosta őt az apja,

amiért egyszer az akarata ellenére el akart menni hazulról. A jelenlegi miniszterelnök szó szerint ezt mondta: „Apám utolért az ajtónál és hihetetlenül megvert, emlékszem. Nem tudtam másnap reggel felkelni… de nagyon. Belém is rúgott néhányat rendesen.”  Ugyanebben a videóban

Orbán azt is elmondta, hogy az apja erőszakos ember, majd később kijelentette: „mindig volt egy kis skizofrén hajlamom.”

Azt nem tudni, hogy ez a skizofrén hajlam mennyire áll összefüggésben az Orbán Viktor által elszenvedett korábbi verésekkel, de az biztos, hogy idősebb Orbán Győző erőszakossága akkor is megmaradt, amikor milliárdos lett. Ez 2020 novemberében derült ki, amikor a Direkt36 megírta, hogy a kormányfő apjának a cége szállítja az alapanyagot az M4-es mellett az M3-as autópálya, illetve a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal építkezéséhez is. A portál munkatársa a gánti bányánál személyesen is találkozott a miniszterelnök apjával, aki a beszélgetés során kijelentette, hogy eddig volt udvarias, majd

Orbán Győző azt mondta: „Én híres vagyok arról, hogy goromba vagyok, és nem szeretnék gorombáskodni, különösen hölggyel szemben nem”.

Orbán Viktor apja Hadházy Ákosék mostani látogatásától annyira ideges lett, hogy összevissza beszélt: először azt mondta, hogy a politikusok ne leskelődjenek, mert be is lehet menni, neki nincs semmi titkolnivalója, ám amikor Hadházy rákérdezett, hogy akkor tényleg megnézhetik-e a kőbányát, idősebb Orbán Győző azt felelte, hogy mégsem mehetnek be, mert Hadházy „ezt elbaszarintotta.”

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!