Rendkívüli leleplezés – Bizonyítékokkal támasztják alá Orbánék luxuskormányzását!

Magyarországon rekordmagas az infláció és egyre nehezebb a családok megélhetése, a kormány azonban mindezzel mit sem törődve két kézzel szórja az adófizetők pénzét!

Hadházy Ákos a közösségi oldalán számolt be róla, hogy Orbánéknak sikerült új rekordot felállítaniuk,

három “honvédségi” különgéppel utaztak Egyiptomba!

Az ellenzéki politikus szerint a 604-es lajstromszámú, 160 fős Airbus délután ötkor, a 605-ös este fél 11-kor landolt Kairóban, közben pedig 8 körül csatlakozott hozzájuk a 606-os luxus Falcon is Szijjártóval a fedélzetén.

Nagyon úgy tűnik, hogy Orbán lekéste az első gépet, mert a parlamenti hazugságáradatának elmondására is több órás késéssel érkezett (nem találta a gyógyszert?) – írja bejegyzésében Hadházy, aki szerint Szijjártó a luxusgéppel Stockholmból utazott Egyiptomba, de nem vette fel út közben Orbánt, így a miniszterelnök kénytelen volt különgéppel utazni, ami 18-20 millió forintjába került az adófizetőknek.

Hadházy azonban azt is megemlíti, hogy miközben a magyar kormány 3 külön repülőt is használt az egyiptomi útjához, addig a “csóresz osztrákok” kénytelenek voltak menetrend szerinti géppel utazni Afrikába. Sőt, túlfoglalás miatt az osztrák delegáció egy része átszállással érkezett, “hiába, ők csak ócska, csóró osztrákok” – teszi hozzá a politikus, aki közösségi oldalán bizonyítékokat is bemutat a kormány luxusútjával kapcsolatban!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!