Kovács Zoltán dühönghet: bárki elolvashatja a szexuális üzeneteit Orosz Barbarával (aki nem a felesége)!

A fideszes államtitkár teljes erőből hallgat, lapít és sunyít.

Megszüntette a Nemzeti Nyomozó Iroda a két éve húzódó nyomozást a Privát Kopó című portál ellen, mely korábban leközölte Orosz Barbara Tv2-s műsorvezető Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárral, valamint több más fideszes férfival folyatott erotikus töltetű üzenetváltásait – értesült a Media1 hírportál a Privát Kopó cikke alapján. A Privát Kopó és Pesti Riport még 2021 tavaszán indított cikksorozatából kiderült:

Orosz Barbara és befolyásos fideszesek erősen szexuális tartalmú üzeneteket váltottak.

Az üzeneteket közlő Privátkopó szerint az Orosz által „levadászott” férfiak kivétel nélkül többgyermekes családapák voltak és „a Fidesz krémjéhez tartoztak”: Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Vida József, a Takarékbank akkori vezérigazgatója, a TV2 tulajdonosa, és Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány elnökhelyettese. Miután a cikkek a pikáns üzenetváltásokkal együtt megjelentek, Orosz Barbara és Kovács Zoltán bejelentette: büntetőeljárást kezdeményeznek. Ám végül csak a nő tette ezt meg,

Kovács államtitkár nem tett feljelentést, mint ahogy Orosz másik két chatpartnere is csendben maradt.

0220 Pesti Riport cikke
Részlet a Pesti Riport cikkéből – a rendőrség szerint nem követtek el bűncselekményt.

A Privát Kopó most azt írja, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást.

A Nemzeti Nyomozó Iroda csaknem két évig folytatott nyomozást, amely során a rendőrök számítógépet, mobiltelefonokat, továbbá szerveren tárolt elektronikus adatállományt foglaltak le. A Vizsgálat során azonban kiderült, hogy

a két internetes portál nem követett el bűncselekményt azzal, hogy nyilvánosságra hozták a szexuális tartalmú üzeneteket.

Emiatt a lefoglalást néhány hete megszüntették, most pedig magát a nyomozást is megszüntették. A cikkeket és benne az üzeneteket pedig továbbra is bárki olvashatja.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!