A humorista 22 éve megjósolta Orbán őrületét – most bekövetkezett!

Hofi mondatait „Viktorka” valóra váltotta! Erről mindenkinek tudnia kell!

Nem véletlenül gyűlöli a Fidesz még most is a 21 évvel ezelőtt elhunyt Hofi Gézát. A zseniális humorista ugyanis úgy tudta nevetségessé tenni a már akkor is nagyravágyó „Viktorkát”, hogy egy egész ország röhögött rajta. Az egyik legismertebb poén az volt, amikor amikor

Hofi azt kérdezte: „Tudod, mi a különbség  az Isten és Orbán Viktor között? Isten nem akar Orbán Viktor lenni.”

Több mint húsz évig nevettünk ezen a viccen, de mostanra kiderült hogy ez a poén valójában jóslat volt. Ahogy azt mi is megírtuk, egy ördögűzéssel is foglalkozó amerikai pap, bizonyos Jim Blount atya február 14-én a Karmelita kolostorban találkozott Orbánnal. A Telex információi szerint ezt követően Szombathelyre utazott, ahol egy szentmise közben előadást tartott és a Szombathelyi Egyházmegye élő közvetítése alapján

Jim Blount atya azt mondta a híveknek, hogy Jézus másik, titkos neve Viktor!

Blount már az előadása elején kijelentette, hogy „nagyon jó miniszterelnöke” van Magyarországnak, majd szó szerint ezt mondta: „Szeretnék elmondani nektek egy titkot Jézusról és egy titkot a miniszterelnökről. Tudjátok, hogy Jézusnak van egy másik neve is? Elmondom nektek. Jézus másik neve Viktor.”

Blount szerint azért is Viktor Jézus, mert „Jézus legyőzhetetlen”, majd azt is elárulta, hogy „a Szűzanyának is van második neve. Az övé pedig az, hogy Viktória.” De ez még nem minden:

az amerikai pap kijelentette: aki meg van keresztelve, annak a másik neve is az, hogy Viktor.

Ha önt is megkeresztelték, ezt jó, ha tudja.

Miután a Telex mindezt megírta, a miséről közzétett nyilvános videót az egyházmegye privátra állította, vagyis azt már nem lehet megnézni. Valószínűleg ők is érezhették, mennyire kínos mindaz, ami ott elhangzott.

Azt egyébként nem tudni, miről társalgott pár órával korábban Jim Blount a miniszterelnökkel a Karmelitában, de valószínűleg ott is szóba kerülhetett mindez, mert az atya elmondta, hogy beszéltek Jézusról és a Szűzanyáról. Ha pedig az amerikai pap a mondandóját abból a társalgásból idézte, akkor valóra vált Hofi Géza poénja arról, hogy Orbán őrült nagyravágyásában már Isten helyére kívánkozik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!