Vallott a nemzet csótánya – Ezt olvasva garantáltan megemelkedik a vérnyomása!

Fotó: Facebook

Nagy Feró volt a Karc FM Bezzeg című műsorának vendége, ahol sok más téma mellett szóba került az ő politikai meggyőződése és Orbán Viktor is.

A nemzet csótányáról az már kiderült, hogy rajong Orbánért. Tavaly a kötcsei piknikre érkezve a tüntetők azt kérdezték tőle, hogy “mennyire éri meg Orbán seggét nyalni?”, melyre a zenész kijelentette:

“imádom a seggét, imádom!”

Feró most a rádióműsorban azt mondta, hogy akik őt agymosottnak nevezik politikai meggyőződése miatt, azok tévednek: “Ők az agymosottak!”. Ezt követően megkérdezték tőle, hogy mit szeret ennyire Orbánban, mire ő kifejtette:

“Igazából az ember él a világban, vannak elképzelési, hogy hogyan lehetne az a világ jobb. Ha idősebb vagy, belemész kompromisszumokba. De Orbán Viktor előrébb jár, mint mondjuk én. (…) Ha ő mond valamit, azt vegyük komolyan. Mi vagyunk a kétharmad. Én szeretem őt… a Viktor mellett van még egy pár jó arc. A Semjén, a Szijjártó… hát ilyen külügyminiszterünk még nem volt!

Ha a Viktor megszólal a tévében, én rögtön nézem.

Elfogultan nézem, de mégis mindig próbálok belekötni” – tette hozzá a 24.hu közlése szerint a Beatrice frontembere, akinek elfogultsága érthető, hiszen neki bejött az élet, egy korábbi interjújából kiderült, hogy az Orbán-kormány “remek” intézkedéseinek köszönhetően már csak egyetlen helységet fűtenek a házban, a hálószobában pedig 16-17 fok van.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!