Hiányzik a parlamenti közvetítés? Itt van helyette a Tik Brother!

Civódás, kakaskodás és (nem vak) komondor! Tessék csak nézni!

Lassan már két hónapja ülésezett utoljára a Parlament, így érthető, ha sokaknak már hiányzik az a semmivel sem összetéveszthető hangulat, amit csak az Országgyűlésben zajló vitái tudnak nyújtani. Most azonban

végre itt a parlamenti közvetítés pótléka: valóságshow egy tyúkudvarból!

A Telex értesülése szerint a Heves vármegyei Bátoron indult el a Henflix nevű Youtube-csatorna, ahol az indulásról szóló sajtóközlemény szerint „közel 70 tyúk, továbbá gyöngytyúkok, nyulak, galambok és egy komondor életét követhetik nyomon élőben”. A csatornán két stream van: az egyiken az udvart lehet megnézni, a másikban a tyúkólban zajló életet lehet követni.

Mivel az egész műsort az élet írja, a produkció címe akár ez is lehetne: Tik Brother.

Bár a komondor valószínűleg nem vak, de azért ahogy a politikában, itt is lesz majd rikácsolás, egymás közti civódások, kakaskodások.

A nézők ugyanúgy szurkolhatnak az egyes szereplőknek, mint a valódi politikusoknak vagy parlamenti pártoknak, sőt: akár még

azt is eldönthetik, hogy melyik tyúk melyik politikus avatárja, hiszen olyan nevek vannak, mint Putyóka, Pemzli, Dimitri és Erik, a vörös.

Aki szeretné, még akár támogathatja is a tyúkokat a virtuális etetések révén: ehhez a henflix.hu honlapon kell venni kreditet, majd az élő közvetítést nézve egy kódot beírva lehet beindítani az etetőgépet. Ugye, hogy tényleg olyan az egész, mint a magyar belpolitika? Na jó: egy picit emberibb.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!