Hiányosan érkezik a 13. havi nyugdíj! A Fidesz-kormányban erről hallgatni kell

Erről senkinek sem szabad beszélni a Fidesz-kormányban!

A napokban érkezik a valódi infláció mértékénél sokkal kisebb összeggel emelt nyugdíj, illetve a 13. havi juttatás. Ezzel kapcsolatban Orbán Viktor büszkén posztolta ki a Facebook oldalán, hogy a szokásosnál most több pénzt kapnak az idős emberek, és azt is hozzátette: „Visszaadtuk, amit a baloldali kormányok elvettek!” Ez azonban kivágta a biztosítékot az egyetlen tisztán baloldali pártnál.

Komjáthi Imre, egykori melós MSZP-elnök a kormányfő  saját Facebook-oldalán vágta Orbán képébe: hiányosan érkezik a 13. havi nyugdíj!

Az ellenzéki politikus nem teketóriázott: egyenesen Orbán bejegyzése alá írta oda, hogy mindenki kiszámolhatja, mennyivel tartozik neki a Fidesz. Ugyanis a helyzet az, hogy

2011. és 2020. között nem kaptak a nyugdíjasok 13. havi juttatást a fidesztől,

és 2021-ben is csak egyetlen hetit adott nekik az Orbán-kormány. Ez az igazság, amiről a Fidesz-kormányban senkinek sem szabad beszélnie, és Orbán is menekül a válasz elől.

A Fidesz csak a tavalyi választás előtt adott ismét 13. havi nyugdíjat. Komjáthi Imre szerint ez azt jelenti, hogy

minden nyugdíjasnak legalább egymillió forinttal tartozik a Fidesz-kormány a csaknem 11 éven át elmaradt 13. havi juttatás miatt!

És ez még csak a minimálisan számolt összeg, ugyanis az MSZP elnöke azt is hozzátette: „ezen kívül még a svájci indexálás szerinti nyugdíjemelés eltörlése is további veszteség minden magyarországi nyugdíjasnak.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!