Elképesztő beismerés! Orbán önfeljelentést tett a politikusok korrupciójáról!

Óriási öngól a Völner-ügy kellős közepén! Orbán Viktor önfeljelentést tett!

Döbbenetes vallomás hangzott el Orbán Viktortól, amikor péntek reggel interjút adott a Kossuth rádiónak. A miniszterelnök ugyanis kijelentette: jogszabályokban megnyilvánuló védelmi rendszerekre van szükség az „olyan politikusok ellen, akik pénzzel megvásárolhatók”.

Orbán ezzel új megvilágítást adott a völner-ügynek! bevallotta, hogy a Fidesz-kormány nem tudja elkapni az olyan politikusokat, mint a korrupcióval vádolt Völner Pál.

Ez a beismerés feltűnt a Transparency International Magyarországnak is, amely szerint a miniszterelnök állítása felér egy önfeljelentéssel. Ligeti Miklós, a szervezet jogi igazgatója a Népszavának ki is fejtette: a kormányfő ezzel elismerte, hogy a jelenlegi megoldások nem állnak rendelkezésre, vagy ha igen, akkor azokat nem használják. Mint mondta, kíváncsian várják a magyarázatot, hogy

mi történt a védelmi rendszerrel, amikor Völner Pál kilóra eladta a hatáskörei egy részét?

Bár Orbán a mondandóját az ellenzékkel kapcsolatban fogalmazta meg,  Ligeti Miklós kijelentette: csak remélni tudja, hogy a lendület végre elegendő lesz a kormányzati szennyes kitakarításához is. Így véget érhet a büntetlen állami kormánypropaganda, valamint a hatalomközeli, szintén közpénzből megfizetett álcivilek, például a Civil Összefogás Fórum (CÖF) tevékenységének összemosása a választási kampánnyal.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!