Menthetetlen – Bencsik teljesen elszakadt a valóságtól!

Forrás: YouTube.com

Bencsik András nyilatkozataiból nem egyszer derült már ki, hogy vagy nem érti mindazt ami a világban történik, vagy teljesen elmeháborodott. Talán ez utóbbi állhat a legközelebb a valósághoz, legalábbis erre enged következtetni vezércikke.

A lovagkereszttel felvértezett Demokrata főszerkesztője felháborodva írt Olaf Scholz Foreign Affairsben megjelent cikke kapcsán, amiben a német kancellár kifejti: „A németek az ukránok oldalán állnak, miközben megvédik az országukat az orosz agresszióval szemben.”

Bencsik – aki korábban azt hangoztatta, hogy inkább az Egyesült Államoknak kellene hadat üzenni -, most azon akadt ki, hogy az oroszokat olyanokkal vádolják, ami nem is igaz:

“Orosz agresszió? A gázszerződéseket a németek mondták fel. Az oroszok tulajdonában álló északi tengeri gázvezetéket, mint tudjuk, az »izlandi bálnavadászok« robbantották fel…
A szankciókat az unió vezette be. Hol van itt az orosz agresszió?”

A cikkben a Demokrata főszerkesztője még az orosz állami propagandának is szóról szóra eleget tesz, ugyanis az Ukrajna ellen indított orosz háborút „különleges katonai műveletnek” nevezi.

A 444.hu cikke kiemeli, hogy Bencsik korábban abban sem volt biztos, hogy végülis ki támadott meg kit tavaly február végén, illetve a háború kirobbanása előtt még úgy vélte, hogy az Orbán–Putyin találkozó eredményeként, Orbán bátorságának és közbenjárásának köszönhetően, elkerültük a háború kirobbanását.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!