Aki magyar, most üvöltsön a szégyentől! De úgy, hogy Orbán is meghallja!

Ebben az országban már nincs se büszkeség, se önbecsülés!

Mostantól senki ne beszéljen nemzeti büszkeségről – de főleg a Fidesz ne! Mert náluk jobban senki sem alázta még meg ezt a szerencsétlen sorsú magyar népet. Az történt ugyanis, hogy az év elején, Baján megrendezett 18. Optimum Solar Ofenbeher Nándor Futsal Kupán

a legjobb játékosok díjként egy kiló kristálycukrot kaptak!

Az eset még január 8-án történt, és a Bajai Televízió, valamint a Súgóparti Hírek is beszámolt róla, az ő tudósításukat vette észre az RTL. A megalázó „nyeremény” a gólkirálynak és a legjobb kapusnak járt, és

úgy adták át a cukrot, mintha valami különleges ajándék lenne.

Igaz, amióta a Fidesz hatósági árassá tette, cukrot Magyarországon nemigen lehet kapni. A „díjat” egy Ausztriában élő bajai férfi ajánlotta fel a győzteseknek.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy érezzük a „nagylelkűséget”: Ausztriában egy ilyen kiszerelésű csomag átlagosan 1,5-2 euróba kerül.

Ilyenkor támad kedve a magyar embernek üvölteni: hová juttatták ezt az országot Orbánék?

Az embernek csak az jár a fejében, hogy mi az, ami még ennél is lejjebb van? És ennek ellenére a Fidesz még mindig a magyar nép különleges képességeiről szóló mesékkel bolondítja a híveit. Hát igaz, ami igaz: nem sok nép tűrné el ezt… Egy TikTok-felhasználó például ezekkel a szavakkal kommentálta a megalázó „díjátadást”:

Nem tudom, mit mondjak, far-hát nem volt?

@tbloodytechtom

#nekedbelegyen #foryoupage #eloremegyunknemhatra #foryou #o1g

♬ eredeti hang – bloodytechtom

Ha pedig valaki mindezt nem akarná elhinni, cikkünk végén megnézheti az esetről szóló felvételt. A vérlázító „díjátadás” a felvételen 1,55-től látható.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!