Obszcén, anyázós képet tett ki Orbánról az egyik embere!

A propagandista Orbán Viktort mások anyjával hozta nehezen félreérthető kapcsolatba.

Nagy bajban van Trombitás Kristóf propagandista, csak ezt ő még nem fogta fel. A Megafon Központ influenszerét valószínűleg nagyon bosszanthatták azok a mémek, amelyek a miséről kijövő Orbánról születtek, aki azzal rázta le a Telex riporterét, hogy „Ember! Most jövök ki egy templomból.”

Trombitás valószínűleg tűrte egy darabig az össznépi poénkodást, majd úgy döntött, a saját fegyverüket fordítja a miniszterelnököt kiröhögő képek gyártói ellen. Ezért aztán ma

a propagandista is kiposztolt egy fotót Orbánról, ezzel a felirattal: „Ember… Most jövök anyádtól”

Egy ilyen mondatot adni a miniszterelnök szájába minimum óriási bátorságról, vagy – és ez a valószínűbb – orbitális hülyeségről árulkodik.

Trombitás Kristóf minden bizonnyal annyira meg akart felelni a gazdájának, hogy elfelejtette:

egy elvileg keresztény kormányfő nem örül, ha mások anyjával hozzák nehezen félreérthető kapcsolatba.

A poszt alatt természetesen beindult a hozzászólások cunamija. Az ellenzéki hozzászólók persze teli szájjal röhögtek a propagandista félresikerült bejegyzésén:

1215 Mem poszt 4 1

 

1215 Mem poszt 3

Mások azt kérdezték, hogy „Ez már az a híres jobboldali morális fölény?”, de volt olyan megjegyzés is, hogy „Kedves Trombitás Kristóf!! Ennyire hülye nem lehetsz!!!” A poszt még a fideszesek között is kiverte a biztosítékot. Ide is másolunk közülük párat:

1215 Mem poszt 2 1

 

 

1215 Mem poszt 1 1

Hogy mi lesz az anyázós Orbán fotó utóélete, azt egyelőre még nem tudni. Cikkünk születésének időpontjában Trombitás Kristóf még nem szedte le a bejegyzést, de

nagyon csodálkoznánk, ha az esetnek nem lennének következményei.

Persze, lehet, hogy Trombitás Kristófot nem nyilvánosan fogják kerékbe törni, de hogy ilyet nem csinálhat egy mezei propagandista a köztudottan hiú Orbánnal, az egészen biztos.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!