A fideszes hívek őrjöngve követelik Novák Katalin leváltását! Ide vezet a központi agymosás

Novák
Forrás: Novák Katalin/Facebook

Az oroszbarátságra nevelt orbánista fanatikusok teljesen megvadultak a köztársasági elnök legutóbbi bejegyzésétől.

Most a saját bőrén érezheti Novák Katalin, milyen az, amikor a fideszes agymosás találkozik a politikai pávatánccal. A köztársasági elnök ugyanis Kijevbe látogatott, és ennek alkalmából egy fotót is kitett a Facebook oldalára. A HVG pedig észrevette, hogy

Novák Katalin kijevi látogatásától teljesen megvadultak az oroszbarátságra nevelt fideszes hívek!

Pedig a magyar köztársasági elnök csak ennyit írt ki a fénykép alá: „Itt vagyok Kijevben az ukrán elnök meghívására. Ahol baj van, ott segítünk”. Ám már ez is kivágta a biztosítékot a fanatikus Orbán hívők körében, akik most

őrjöngve szidják a köztársasági elnököt.

Többek között például ilyen hozzászólások olvashatók a bejegyzés alatt: “SZÉGYEN!! Még hogy nemzeti kormány… MELYIK NEMZETÉ, TESSÉK MONDANI??” Vagy például ez:  „Egy összetákolt országba mégy ahol az Ukránok utálják a magyarokat…Mit akartok ti annyira segíteni azoknak az agyhalottaknak? Ha nem lenne olyan gondolkodás módjuk hogy ők a b@szomszájba már régen nem lenne háború.”

Mindez világosan megmutatja, mekkora rombolást végez a fideszes agymosás, és azt is, hogy

a fideszes propaganda a létrehozójával szemben is működik!

Sokak szemében ugyanis ezzel Novák Katalin egyenesen ellenség lett, mint ahogy azt ez a hozzászólás is bizonyítja: „Remélem menesztenek! Nem vagy méltó a tisztséged betöltésére!”

Persze vannak olyanok is, akik egyszerűen csak a fideszes képmutatást kérik számon, mivel eközben itthon „0-24-ben megy a ruszki propaganda”. Mások az összezavarodott fideszeseken mulatnak: „Idáig az volt a parancs hogy ruszki segget kell nyalni, most meg Kati Kijevbe megy…. Össze vagytok zavarodva ahogy a kommenteket olvasom…. Rogán nem mondta meg mit kell írni a fészbúkon?”

Üdítő kivételként persze olyan hozzászólók is

vannak, akik pontosan látják, hogy valójában mi történik, és ezt le is írják.

„Nos, kedves Katalin: íme a magyar kormány által promotált, a köztévében és a fideszközeli médiában tolt orosz propaganda eredménye, amit most először a saját bőrén tapasztalhat. Remélem, ez az élmény elgondolkodtatja, hogy valóban milyen állampolgárokat is szeretnénk: autonóm, maguktól gondolkodókat, vagy manipuláltakat. (Bár tudjuk, hogy a magyar taktikai felajánlás átadására utazott oda, hogy az uniós együttműködést az orosz érdekek mentén tovább akadályozzuk, azért ez mindenképpen izgalmas élmény lesz önnek, no és a social media menedzsereinek).”

A fideszes horda őrjöngéseit cikkünk végén Novák Katalin bejegyzésére kattintva olvashatják.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!