Botrány a fideszes tervezet körül – Már a tájékoztatóban is hazudnak!

Forrás: MTI

Elképesztő dologra lett figyelmes az rtl.hu, eszerint a fideszes vezetésű Belváros-Lipótváros Önkormányzata összesen 111 millió forintért ültetne három fát a kerületben. A tervezetben azonban más érdekességet is találni!

A lap szerint 30 millió forintba kerülne a három nagyméretű fa, illetve további 30 millióba kerülne a különleges ültetési technológia, a vízgépészet megújítása és az automata öntözőrendszer további 40 millió forintjába kerülne az önkormányzatnak, a maradék 11 milliót pedig egyéb építési, adminisztratív költségekre számolnák el.

Az ellenzéki Tiéd a Belváros frakció vezetője, Kovács Alex Gábor azonban nemcsak az irreálisan magas összegre hívja fel a figyelmet, hanem arra a tájékoztatóra is, mely szerint a munkálatokkal 2023. április 31-én végeznének.

Ebben egyetlen apró hiba van: az április csupán 30 napból áll!

„Mindezek után különösen aggódva figyeljük: mi lesz a bruttó 130 milliósra tervezett költséggel? Milyen ismeretlen magasságokig nőhet – ha már a befejezés dátuma a fantázia világába vész?” – írta Kovács Alex Gábor a 444.hu közlése szerint.

7pMrtYwahKpfPoJMs xl
Forrás: Facebook.com / Kovács Alex Gábor

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!