Ez megint nagyot szólt – Nem kímélte Orbánt az ismert humorista!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Somogyi András ismét a tőle megszokott stílusban elemezte a legfrissebb híreket, így a Lengyelországba becsapódott rakétákat és Orbán katari VB látogatását is kielemezte.

A hét legkritikusabb pontja az volt, mikor két rakéta is becsapódott Lengyelország ukrán határához közeli területen, mely két ember halálához vezetett. Somogyi az üggyel kapcsolatos miniszterelnöki reakcióval kapcsolatban kiemelte: “jött a felcsúti Dulifuli és összehívta a védelmi bizottságot a Karmelitába, és abban a szent minutumban, nyugalom szállt az egész világra”.

“Békét akarunk, ha szükséges, akkor további orosz csapatok bevonásával”

– utánozta Somogyi Orbánt, utalva arra, hogy a kormányfő korábban Putyin egyik legfőbb szövetségese volt és mely barátság még most sem szakadhatott meg.

A humorista a videójában beszél arról is, hogy bár Orbán Viktor az összes uniós szankciós csomagot megszavazta, a Fidesz szavazók fele mégis azt hiszi a hazug kormányzati propagandának köszönhetően, hogy a kormányfő egyetlen brüsszeli szankciót sem támogatott.

“Háborús vészhelyzet, államcsőd ide vagy oda, ő részt vesz a katari futball világbajnokságon”

– mondta Somogyi arra a hírre reagálva, miszerint Orbán Katarba utazik, hogy élőben kövesse a sporteseményt, majd hozzátette: “jó szórakozást kívánunk a miniszterelnök úrnak a pénzünkön, megérdemli a pihenést és a kikapcsolódást, addig mi meg vadásszuk az üres polcokon a krumplit és régcsáljuk a szintén árstopos csirkesegget.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!