Ettől a videótól kiakadhatott Orbán – Kíméletlenül kiosztották a kormányt!

A kormány újabb termékekre vezette be az árstopot, ami több szakértő szerint sem jelent megoldást, inkább az infláció további növekedését eredményezheti majd. Ezt a kérdéskört is körbejárta legújabb videójában az ismert humorista.

Somogyi András az egyik legismertebb videómegosztó oldalra töltötte fel a kormány legújabb intézkedése után a videóját, melyben egyedi stílusában mondja el a véleményét például az árstopról, hogy az szerinte miért nem működik:

“[…] aki nem hagyta otthon az agyát, az tudhatja jól, hogy ennek az árstoposdinak nem túl sok értelme van,

ugyanis a kereskedő majd megemeli egy másik termék árát, hogy azzal visszahozza amit az árstoposon bukott”

– fogalmaz Somogyi a videójába, aki szerint ez nem árstop volt, hanem egy újabb áremelés.

A humorista azt is felemlegeti, hogy Gulyás Gergely, vagy ahogy ő hívja, Orbán köpőcsöve szerint a brüsszeli szankciók miatt ilyen magas az infláció Magyarországon, azonban Somogyi a videóban kér magyarázatot arra a kancelláriaminisztertől, hogy miért kellett már a háború előtt ársapkát tennie a kormánynak bizonyos termékekre.

Somogyi András teljes videója lentebb megtekinthető, ahol beszél a felcsúti pöffeteg (Orbán Viktor) és a Türk tanács kapcsolatáról, arról, hogy a kormány megvédi a munkahelyeket, valamint az is kiderül, kit nevez a humorista pontyarcú moszatnak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!