Orbán ettől ki fog akadni – Saját fegyverét fordították ellene!

A kormány által indított kamukonzultáció mellett elindította valódi kérdéseket tartalmazó kérdőívét Márki-Zay Péter mozgalma, ami az országot ténylegesen érintő intézkedésekről szól.

Az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán arról ír, hogy szerinte azért van szükség a Mindenki Magyarországa Mozgalom által indított Civil Nemzeti Konzultációra, mivel a kormány “álkonzultációja” csak azért született,

hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot.

“Egyetlen kérdést sem szenteltek azonban annak, hogy saját intézkedéseikről, a gazdaságról, a társadalomról, vagy az emberek mindennapi életét érintő valóban fontos kérdésekről kikérjék az Önök véleményét” – írja bejegyzésében Márki-Zay.

Hódmezővásárhely polgármestere a közösségi oldalán kiemeli, hogy mozgalma most lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy véleményt mondjon a valódi nemzeti kérdésekről. Céljuk, hogy eljuttassák az emberek hangját a Karmelitáig és rádöbbentsék a kormányt, hogy nem lehet a végtelenségig csak a megtévesztésre, hazugságokra, a megosztásra építeni a politizálást.

Márki-Zay Péter az online elérhető kérdőívvel kapcsolatban kiemeli, hogy reményei szerint azzal hamarosan az utcákon is találkozhatnak az emberek, ahol pultjaiknál a civilek, a választók fognak egymással konzultálni arról, hogy milyen új és emelkedő Magyarországot szeretnének!

A Civil Nemzeti Konzultáció ide kattintva érhető el!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!