Komoly bajba kerülhet Orbán Ráhel – Több milliárd tűnt el nyomtalanul!

Fotó: MTI

Még 2018-ban buktatta le a miniszterelnök lányát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) akkori vezérigazgatója, Guller Zoltán, aki a köztévében árulta el, hogy a tervezett új országimázskampány munkálataiban Orbán Ráhel is közreműködik.

Miután Guller felfedte, hogy Orbán Viktor lánya áll az MTÜ hátterében, a Miniszterelnöki Kabinetiroda megkötötte az országimázs keretében készülő kampányfilm szerződését,

melyre 2,3 milliárd forintot át is utaltak a Magyar Turisztikai Ügynökségnek.

A 444.hu cikke kielemi, hogy ez az összeg jóval magasabb, mint a legfrissebb, drága jelmezekben és díszletek között forgatott, Hadik Andrásról készült magyar történelmi nagyjátékfilm költségvetése.

A szerződés szerint az imázsfilmnek már 2019 végére el kellett volna készülnie, az MTÜ azonban azóta se mutatott be semmit ezzel kapcsolatban. A rendőrség közlése szerint “nem elegendő ok egy nyomozás megindításához, hogy 2,3 milliárd forint közpénzt adtak egy olyan dokumentumfilmre, amiről azóta sem lehetett semmit hallani”; egy elszámoltatás során azonban a szálakat a legmagasabb körökig vissza lehetne vezetni, mely során sokan komoly bajba kerülhetnének!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!