Sarokba szorították Orbánt – Rég találta magát ilyen kellemetlen helyzetben!

Forrás: Reuters

Szerda délután a parlamentben az azonnali kérdések órájában Orbán Viktornak szegeztek egy kérdést, melyre nem volt felkészülve.

Bedő Dávid, a Momentum képviselője arra szeretett volna választ kapni a miniszterelnöktől, hogy mennyi rezsit kell fizetnie a budapesti és felcsúti házai, valamint a hatvanpusztai birtoka után. Orbán először csak annyit mondott, hogy

“A feleségem írásban fog válaszolni.”

A miniszterelnök levetkőzte utcai harcos stílusát és gyáván megfutamodott, hiszen amint egy kellemetlen kérdést szegeztek neki, egyből bebújt a felesége mögé, hogy majd ő fog erre a kérdésre válaszolni.

A 444.hu közlése szerint Bedő azonban nem hagyta ennyiben a dolgot, kijelentette, hogy Orbán “szereti játszani a nép egyszerű gyermekét”, és miután úgy gondolja, hogy mindenki tudja, mennyi rezsit fizet, nem érti, erre miért nem tud egyenes választ adni a miniszterelnök.

Orbán Viktornak ez azonban már nem igazán tetszett, dacosan kijelentette, hogy a törvények szerint ő akár rezidenciában is lakhatna, de nem él ezzel a lehetőségével, így magánügy, hogy mennyi a rezsije.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!