Hadüzenet az Egyesült Államoknak – A kormánypárti csatorna fullba nyomja az orosz propagandát!

Forrás: YouTube.com / HírTV

A napokban kilyukadt a Balti-tengerben található Északi Áramlat elnevezésű gázvezeték, mely mellett orosz hadihajók mentek el a szivárgást megelőzően. Az eseménnyel kapcsolatban Bencsik András egyedi megállapításokat tett.

A Demokrata főszerkesztője és a Békemenet egyik főszervezője a valóságtól végleg elszakadva, tökéletes átszellemültséggel mondta fel a HírTV nézőinek az orosz propagandát, mely szerint a gázvezetéket az amerikaiak robbantották fel.

Sőt, Bencsik még ennél is tovább ment, ugyanis szerinte ez egy hadüzenet volt:

“az Amerikai Egyesült Államok megtámadta az Európai Uniót. Ez ilyen egyszerű.

Miközben püföli Oroszországot Ukrajnában, most úgy döntött egy merész fordulattal, hogy megtámadja az Európai Uniót is, és olyan kárt okozott neki, aminek a következményét föl se tudjuk fogni. Normális esetben ilyenkor az Európai Unió azt mondja, hogy… de nincs ugye hadserege, csak országok vannak, és azoknak a vezetői egy sajátságos lelkiállapotban vannak. Azt kellene válaszolni, hogy felvesszük a kesztyűt, és mi pedig hadba lépünk Amerikával szemben. Ez ugyanis nem baráti tűz volt. Ez egy gonoszul eltervezett és profin végrehajtott szabotázsakció volt. Abból a célból, hogy a kevés gázvezeték, ami Oroszország felől érkezik Európába, ne működhessen.”

A megrongált Északi Áramlat vezetékei a szabotázs előtt sem működtek, az elsőt az oroszok lekapcsolták, míg a második soha be sem volt üzemelve – írja elemző cikkében a 444.hu.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!