Robbanhat a nemzetközi botrány – Orbán Oroszországban kaphatott újabb eligazítást!

Fotó: 24.hu

Hadházy Ákos robbantotta a bombát, ugyanis állítása szerint bizonyítható, hogy a honvédség egyik luxus repülője a héten a háborús bűnös Oroszországba repült ahol több napig tartózkodott!

Bejegyzésében az ellenzéki politikus kiemeli, hogy a luxus jet kedden Szentpétervárra repült, ahonnan csak két nappal később, csütörtök este érkezett vissza. A honvédségi gép több napos oroszországi tartózkodása szerinte vagy azt jelenti, hogy a magyar légierő megtámadta az oroszokat, vagy ami szerinte sokkal valószínűbb,

újra Oroszországba látogatott eligazításra valamelyik kormánytag!

Hadházy bejegyzésében kiemeli, hogy sem a hírek, sem a Facebook-bejegyzések nem adnak arra választ, hogy hol tartózkodott szeptember 13. és a pénteki, szerbiai kitüntetése között Orbán Viktor, azt azonban az ellenzéki politikus is hozzáteszi: “nagyon meredek lenne, ha ő utazott volna megint személyesen az utasításokért a háborús bűnös oroszokhoz”.

306727113 651847709636860 1279527845151521222 n
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

De nemcsak ez az egyetlen gyanús honvédségi géphasználat, melyet titkolni próbálnak, ugyanis mint ahogy arról Hadházy írt, a miniszterelnök tavaly a horvát/római vakációra is a “honvédségi” luxus jettel utazott. A héten a K-Monitor beszámolt arról, hogy egy év pereskedés után végül elismerték, hogy Orbán a feleségével ruccant át a honvédségi géppel Horvátországból Rómába, illetve az is kiderült, hogy a miniszterelnök állítólag saját maga fizette be a felesége repülésének költségét a miniszterelnökség pénztárába.

A lap adatai szerint a gépen még Novák Katalin, Balog Zoltán és két miniszterelnökségi alkalmazott utazott, azonban a kiadott dokumentumok alapján Orbán fia nem volt az utasok között, bár Rómában ő is látható volt az említettek körében.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!