Futótűzként terjed a közösségi oldalon egy kép, mely megadja a kegyelemdöfést a Fidesznek!

A Facebook közösségi oldalon kezdett terjedni az a kép, mely vélhetően a miskolci Hermann Ottó Gimnázium felmentett igazgatóhelyettese miatt kipattant tüntetésen készült.

Az egyik diák egy az egyben lemásolta Kövér László ikonikussá vált képének szövegét, melyen a jelenlegi házelnök a rendőrállam ellen lépett fel még 1989-ben. Kövér egykori és a mostani tüntető transzparensén az alábbi szöveg olvasható:

“A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva…”

Ez sajnos jelenleg is aktuális, ugyanis a kezdő tanárok fizetése jócskán elmarad a rendőrökétől, ráadásul ezt a tényt a kormány sem tagadja.

Az elmúlt hónapokban a kormány több tagja is elismerte, hogy jogos a pedagógusok bérkövetelése, csakhogy ezt Orbánék nem a magyar költségvetésből szeretnék megoldani (ahonnan eredetileg kellene), hanem uniós forrásokból, melyeket a magas korrupció és a jogállamiság lebontása miatt hónapok óta visszatartanak.

Azt, hogy miként reagálhatott Kövér vagy a Fidesz a diák transzparensére, nem tudni, bár feltételezhető, hogy legszívesebben eltüntetnék a házelnököt ábrázoló egykori képet, csakhogy ahogy azt mondani szokás: az internet nem felejt!

306618371 5229225077205060 1924511795604344411 n
Forrás: Facebook.com

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!