Nagy Feró: imádom Orbán seggét

Forrás: Családbarát Magyarország / Youtube

A 24.hu próbálta meg elkapni az idei kötcsei piknikre érkező kormánypárti politikusokat, véleményvezéreket, haszonélvezőket és talpnyalókat. Releváns kérdéseket tettek fel nekik  az energiaválságról, a pedagógusbérek helyzetéről és a hamarosan létrejövő korrupciós hivatalról. A válaszok sokatmondóak.

Süli János, akit épp most menesztettek a Paks II. kordinációjának az éléről, kicsit irónikusan csak annyit jegyzett meg, hogy erről nem szeretne nyilatkozni, mert nincs “napi felkészültségben”. Picit érezni lehetett a hangján, hogy itt bizony megbánthatták a leváltása során, valószínűleg a szakmai felkészültségét kritizálva.

Rákay Philip duzzogott egy sort, hogy miért nézik őt “illetékes elvtársnak”, akinek mindenről kellene, hogy legyen mondata, véleménye, miközben az elmúlt időszakban pont ő volt az, aki mindig mindenhez értett, és mindenhez volt véleménye. Tőkés Lászlá éppen Erdélyből érkezett, úgyhogy ő meg aztén nem is tudott semmiről, mi is folyik az országban. De Bencsik András mondta ki azt, amit a többi fideszes nem mert:

a Vodafone megvásárlása fontosabb, mint a pedagógus béremelés!

A résztvevőkön jól látszott, hogy nincs igazi válaszuk a kormányzat kapkodó és önmagának ellentmondó intézkedéseire, így mindenki tehetségéhez mérten próbált kitérő válaszokat adni. Nagy Feró tehetségéhez kétség sem fér, így ő adta a legjobb választ, igaz nem újságírói kérdésre, hanem egy tüntetőére. Azt kérdezték tőle a tüntetők amíg a helyszínre tertott, hogy mennyire éri meg Orbán seggét nyalni? A válasz őszinteségén önök is el fognak csodálkozni:

“Imádom a seggét, imádom!”

Nem is kívánunk nagyobb örömöt neki az életben, hogy ebbéli imádatának tudjon élni, és még jó sokáig tudja megfelelő nyelcsapásokkal kifejezni imádatát.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!