Deutsch házhoz ment a pofonért – Ilyen kellemetlen helyzetben rég találhatta magát!

Deutsch

Deutsch Tamás volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, ahol Rónai Egon műsorvezető egy váratlan kérdéssel izzasztotta meg a Fidesz EP-képviselőjét.

Rónai felidézte Lázár János kijelentését, melyet két hete a Tranziton mondott: eszerint Navracsics Tibor Brüsszelben gazemberekkel tárgyal, és „tőlünk meg most azt kérik ezek a kedves, fiatal, brüsszeli, kokainon élő úriemberek, hogy köpjünk föl, álljunk alá, és akkor majd így talán kapunk pénzt”.

Ezt követően a műsorvezető Deutschnak szegezte a kérdést: „Azt mondja Lázár János, hogy kokainon élő gazemberekkel kell tárgyalni Brüsszelben.

Ön is szokott ilyenekkel egy asztalnál ülni?”

A meglepett politikus hirtelen csak annyit tudott reagálni, hogy „nehéz alakokkal igen, sajnos, de hát az élet az már csak ilyen”.

Rónai azonban nem hagyta magát, ezért a fideszes politikusnak egy még konkrétabb kérdést szegezett:

„A kokainozás, ez micsoda?”

A 444.hu cikkében kiemeli, hogy Deutsch zavarában ahelyett, hogy kifejtette volna mit jelent a fogalom, inkább arról beszélt, hogy Lázár János egy erős kifejezést használt, de ez még így sincs “egy súlycsoportban azokkal a durvaságokkal, amit egyébként Brüsszelben székelő uniós bürokraták nap nap után elkövetnek a megnyilatkozásaik tartalmát illetően Magyarországgal kapcsolatban”.

Azzal azonban talán lehetne vitatkozni, hogy a magyar kormánypárti politikusok vagy a “Brüsszelben székelő uniós bürokraták” használnak keményebb kifejezéseket, ugyanis nem nagyon hallani olyat, hogy Magyarországot kokainon élő úriemberek vezetnék.
Lázár botrányos mondata pedig még akár az uniós pénzek tárgyalására is rányomhatja a bélyegét, aminek az árát a magyar emberek fizetnék meg!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!