Fideszes hazugság – Ez segíthette a választási győzelemhez Orbánékat!

A választás óta az Orbán-kormány sorra hozza meg a népszerűtlen, megszorító intézkedéseit, amiket ha korábban bevezetnek, szinte biztosan elveszítik a választást!

Az pedig mára teljesen egyértelmű:

A szociális biztonság ígérete a Fidesz hazugsága volt!

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szerint az ársapkák betöltötték szerepüket, így előbb-utóbb ki kell azokat vezetni. Azt azonban már nem tette hozzá, hogy csupán annyi volt a szerepük, hogy hozzájáruljanak a Fidesz választási győzelméhez.

A Fidesz érzéketlensége és hazugsága még egyértelműbbé válik azzal, hogy a miniszter pont akkor veti fel az ársapkák kivezetését, mikor azokra a legnagyobb szükség lenne.

Az MSZP közleményében kiemeli, hogy szerintük a kormány részéről egyedül a brutális lakossági energiaáremelés visszavonása lenne elfogadható lépés, ugyanis – Szijjártó Péter korábbi nyilatkozatai szerint – nincs indok a földgáz lakossági árának emelésére, és nincs indok a lakossági áramár emelésére sem, hiszen a Paksi Atomerőmű az egész lakossági áramigényt le tudja fedni, 12 forintos hatósági termelői áron kilowattóránként.

A szocialista párt a válság idején a rendkívüli helyzetben még fenntartaná a benzinársapkát és a többi inflációkorlátozó döntést is, emellett pedig a különadókból származó bevételekből kompenzálná a kisbenzinkutak és a kisüzletek tulajdonosainak veszteségeit.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!