Kiverte a biztosítékot Tóth Gabi – mindenkit irritál már a viselkedése

Mindig is jellemző volt a NER üdvöskékre a rongyrázás, mintha semmi mással nem tudnák bizonyítani önnön nagyszerűségüket, mint a hihetetlenül drága cuccok megvillantásával. Most Tóth Gabi állt be a sorba Habony, Rogán, Lázár, Tiborcz és Oráb Ráhel mögé, nehogy lemaradjon a nagy példaképektől.

Lakatos Zsolt óraszakértőnek, Tik-Tok csatornája nagyon népszerű, a nézők kérésére próbálja fotók és videók alapján megállapítani, hogy milyen karórát hordanak a magyar és nemzetközi hírességek. Tóth Gabira került a sor, és kiderült

közel 7 millió forintos órában sasszézik az énekesnő színpadra fel, színpadról le!

Bizony, Tóthnak mióta bevallotta Orbán Viktorhoz fűződő viszonyát, jól fut a szekér, hazafias klippek főszereplője lett, elénekelhette a Himnuszt a fideszes rajongótábor előtt, az ízlésesnek nehezen mondható népi motívumokkal telepakolt ruhájában. (Egy rövid ismertető, mi a giccs és a művészet között a különbség: https://hu.wikipedia.org/wiki/Giccs.) Mindenesetre, ahogy amellékelt ábra is mutatja, jól jövedelmez a biznisz.

“Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben”

– írta ki Fluor Tomi a Twitter oldalára, reagálva Tóth Gabi rongyrázására. Nem csoda, hogy kiverte a biztosítékot a NER legújabb üdvöskéjének villantása, hiszen a járványhullámok alatti korlátozások sok előadóművészt sodortak a csőd szélére, akiknek nem jutott ilyen szépen fizető megrendelés. Ráadásul alig egy hónapja, még arra panaszkodott egy kormányközeli lapban, hogy nem találnak bébiszittert.

“Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)”

Majd kifejtette:

“Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze).”

Na, ilyenaz, amikor a NER-ben valaki spórol, és az ésszerűség határain belül marad.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!