Ez már kabaré! Azért hisztizik egy fideszes politikus, mert nem kedvelik a Fideszt a fiatal családok!

Király Nóra - Forrás: Facebook

Ha tehetné, valószínűleg Újbuda teljes lakosságát leváltaná a XI. kerület volt fideszes alpolgármestere. Király Nóra hisztizve kéri számon a fiatal családokat, hogy miért utasítják el a Fideszt.

Tizenkét év orbánizmus után eljutottunk oda, hogy már nem a választók kérik számon a politikusok munkáját, hanem egy kormánypárti politikus sértődik meg az emberekre, amiért azok nem szimpatizálnak a hatalommal. Merthogy most ez történt:

egy fideszes politikus felelősségre vonta a Sasad Liget lakóparkban élő kisgyerekes fiatal családokat, amiért nem támogatják a Fideszt!

Mindez abból a Facebook-bejegyzésből derül ki, amit Király Nóra tett ki az oldalára. A poszt szerint a XI. kerület volt fideszes alpolgármestere a szeptember 18-án esedékes gazdagréti időközi önkormányzati választás miatt kampányolt pártjának jelöltje, Elekes Tamás mellett – ám nem lehetett sok sikerélményük. Király Nóra szerint ugyanis a Sasad Liget lakóparkban „szomorú tapasztalatokat” szereztek. A fideszes politikus sértődötten állapítja meg: „Csupa kisgyerekes, fiatal család az új építésű lakásokban, akik a legnagyobb nyertesei az elmúlt 12 évnek és mégis elutasítják a Fideszt. Számomra ez érthetetlen.” Ezután

a fideszes politikus ahelyett, hogy önvizsgálatot tartana, inkább támadásba megy át

és szabályosan számon kéri a kormánypárttal nem szimpatizáló fiatal családokat: „Akkor miért vették fel a CSOK-ot, a lakásfelújítási támogatást, a babaváró támogatást, a friss házasok támogatását, a februári SZJA visszatérítést, miért veszik igénybe hónapról hónapra a családi adókedvezményt, a bölcsődei támogatást, az ingyenes tankönyvet és még hosszasan sorolhatnám.”

Az igazi döbbenet azonban a bejegyzés végén olvasható.

a fideszes politikus sértetten kijelenti: nem érti, hogy a családok miért elégedetlenek,

miközben a főváros egyik legdrágább környékén élnek. A poszt azért is elképesztő, mert világosan megmutatja, hogy a Fidesz politikusainak halvány lila gőzük sincs a magyar valóságról. Pedig ha a Király Nóra bemenne egy boltba és megnézné az árakat, vagy vetne egy pillantást a pártja által brutálisan megdrágított rezsiszámlákra, gyorsan választ kaphatna a kérdésére…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!