Azt ígéri a Fidesz, hogy ősztől „rendet vágnak” a gyerekeink között

A Fidesz „rendet akar vágni” az iskolás gyerekek között is. Ezt onnan lehet tudni, hogy teljesen nyíltan leírták az egyik újságjukban!

A Fidesz az egész magyar társadalmat meg akarja törni, és ez alól már az általános iskolába járó gyerekek sem kivételek. Erre utal, hogy a Fidesz Somogy megyei hírlapjában teljesen nyíltan leírták, hogy az iskolások között „rendet kell vágni”. A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó újságban ugyanis szó szerint a következő felhívás jelent meg:

0803 Iskolaor

Igen, jól látják: a hirdetést feladó Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy mire is készülnek ősztől a taszári, szentbalázsi, kadarkúti, böhönyei, kutasi és a darányi iskolákban.

A „rendet vágnál” kifejezés eléggé egyértelműen jelzi, hogy itt bizony fizikai atrocitásokra kell majd felkészülni. És hogy a dolog még egyértelműbb legyen, azt is leírják, hogy

az iskolaőr kényszerítő eszközök használatára jogosult.

Ilyen lesz hát a Pintér Sándor által már előre jelzett rend a magyar iskolákban. A rendőrség álláshirdetése teljesen nyíltan arra céloz, hogy olyanok jelentkezését várják, akik szívesen tepernének le a földre kiskorúakat, és ha úgy döntenek, akkor még egy kis gumibotozás is lehetséges. A döbbenetes felhívásra Hadházy Ákos független képviselő is felfigyelt, és azt írta róla a Facebook oldalán: Ha nincs érettségid és munkád sem, de szeretnél gyerekeket fegyelmezni (rendet vágni köztük végre), akkor eljött a te időd, jelentkezz iskolacsendőrnek! Abszurdisztán és propagandistái még nindig meg tudnak lepni.” Kérdés persze, hogy

mit szól majd ön, ha a gyerekét, vagy unokáját kigyúrt Kubatov-legények fogják csicskáztatni?

Vajon ezt is elnézik majd az emberek a Fidesznek? Ebbe is beletörődnek azzal, hogy háborús vészhelyzetben erre van szükség? Hagyjuk, hogy a Fidesz központilag megtörje és megalázza a gyerekeinket, akiknek majd legfeljebb nem nézünk a szemükbe, az a néhány kék folt meg úgyis elmúlik?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!