Ekkora kárt miniszterelnök még nem okozott – Itt az eredménye Orbán tusványosi beszédének!

Orbán Viktor rasszista kijelentést tett Tusnádfürdőn, mikor arról beszélt, hogy nem akarja, hogy “kevert fajú népekké” váljunk. A magyar miniszterelnök szégyenteljes kijelentésének pedig következményei lesznek!

Orbán nemzetközi felháborodást kiváltó kijelentése után az Európai Unió Parlamenti Elnökeinek Konferenciája egy nyilatkozatot fogadott el, melyben rögzítik: “Mi, az Európai Parlament képviselőcsoportjainak vezetői, határozottan elítéljük Orbán Viktor miniszterelnök legutóbbi nyíltan rasszista nyilatkozatát arról, hogy nem akarja, hogy »kevert fajú népekké« váljunk”.

A különböző képviselőcsoportok vezetőit és a Parlament elnökét is magába foglaló testület továbbá felszólította az EU-s vezetőket, hogy

továbbra is tartsák vissza azokat az uniós forrásokat, amelyekről most is tárgyalnak a magyar kormánnyal.

“Az ilyen elfogadhatatlan kijelentéseknek, amelyek egyértelműen sértik az uniós szerződésekben is rögzített alapvető értékeinket, nincs helye a közösségeinkben” – írják a nyilatkozatban a 444.hu közlése szerint.

Ez azonban végleg beteheti a kaput a magyar helyreállítási alapból származó többezer milliárd forintnak, melynek hiányában a gazdaság még mélyebbre süllyed, ennek következtében pedig a még jobban megemelkedő árakat a lakosságnak kell majd megfizetnie!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!