Darabokra szedték a propagandistát: ellenzéki képviselő leckéztette meg az M1 műsorvezetőjét (+videó)

Komoly hibát követett el a közmédia azzal, hogy Arató Gergely ellenzéki politikust hívták meg a műsorukba. Bár a magát újságírónak tartó kormányzati mikrofonállvány próbálta tartani a frontot, de a műsor végére teljesen megsemmisült.

A műsorvezető rögtön támadásba lendült, és Aratót szembesítette azzal, hogy a szocialista kormány a válsághelyzetben 10 hónap alatt négyszer is emelte, összesen 30 százalékkal a gáz árát. Később ezt a mondatát valószínűleg megbánta, mert jött is a válasz:

most a Fidesz 700 százalékkal emelte meg az árat egy lépésben!

Az Orbán-nyalonc azonban nem adta fel, elkezdte tolni a rezsicsökkentős dumát, hogy itt mennyit is kellene fizetni minden családnak, ha nem lenne a rezsicsökkentés, és mindenki piaci árat fizetne. De ezt sem kellett volna nagyon tolnia, mert Arató rögtön szembesítette vel, hogy senki nem tudja, hogy igazából mennyit is kellene fizetni,

mert titkosak az orosz gázszerződések!

Orbán Viktor viszont továbbra is hazudik, és úgy tesz, mintha csak itthon támogatnák az embereket a rezsiszámlájuk kifizetésében, miközben más EU-s tagállamokban is jelentős, közvetlen támogatást adnak az embereknek.

Az átlagfogyasztás meghatározása csak egy szemfényvesztés,

úgy számolták ki, hogy egy átlagos kétgyermekes család már gázban és villanyban is többet fogyaszt, mint amit “átlagként” meghatároztak – folytatta a képviselő. A végére az önmagát újságírónak tartó propagandista a végére olyannyira kiesett a műsorvezetői, moderátori szerepből, hogy elkezdett vitatkozni a képviselővel, kérdések megfogalmazása helyett. A jelenet akár média tankönyvekbe is bekerülhetne elrettentő példaként!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!