Orbán szembeköpte a szavazóit: hülyének nénett Tusványoson mindenkit

A mai napon sikerült Orbán Viktonak Tusványoson egy hamisítatlan fasiszta beszédet elmondania, melyben kevert fajú népekről értekezett, és kifejtette reményét, hogy eljön az a pont, amikor majd származási alapon tesznek majd különbséget Európában ember és ember között.

Ez a beszéd akkor is megengedhetetlen, ha jól tudjuk, hogy ég a ház Orbán feje felett, és el kell terelnie a figyelmet az óriási gázáremelésről, és kell valami megint, amivel szemben ő tud megmentőként fellépni. Orbán azonban semmi mást nem tett most sem, mint tulajdonképpen

szembeköpte saját szavazóit,

mert jól tudja, hogy szavai mögött semmilyen tartalom nincs, az semmi másra nem jó, mint arra, hogy a tömegek előtt megpróbálja megmenteni a saját arcát. Nézzük csak néhány példát arra, mi történne, ha Magyarországon is származási alapon határozhatnák meg, ki élhet itt és ki nem. A következő személyektől kellene búcsút vennünk:

dr. Alotti Nasri – szír származású szívsebész. Itt egy kicsit túl is tolták “Soros tervét”, mert tavaly a Zalaegerszegi fideszes vezetésű önkormányzat díszpolgárrá avatta. Egyébként a kórházban, ahol dolgozik öt arab származású orvos gyógyítja a magyar betegeket.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed – jemeni származású orvos, csecsemő- és gyermekgyógyászat, neonatológia szakterületen praktizál. A Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház főorvosa, aki tavaly kapta meg az év orvosa, Astellas-díjat. Egy újabb homokszem a gépezetben. Mondjuk őt a saját páciensei terjesztették fel a díjra.

dr. Omar Assani – Szíriából érkezett Magyarországra, ma Gyöngyösön, a Bugát Pál Kórház orvosigazgatója. Szomszédságában, Egerben öt arab származású orvos kollégája dolgozik a megyei kórházban.

dr. Bourgla Oszama – Bicskén paraktizál házorvosként, és új nyelvet tanul, hogyha odajut Magyarországon a helyzet, akkor el tudjon menni innen, biztonságot tudjon nyújtani a családjának.

Dr. Daher Pierre – libanoni származású orvos, 2008-tól az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa, majd 2012-től a kazincbarcikai kórház igazgatója. 2010 és 2014 között fideszes parlamenti képviselő is volt. Gondolom már ciki lett volna újra indítani. Remélem, a fidesz szimpatizánsok legalább őt nem terroristázzák le a facebook-os posztjaiban.

De írtunk arról is, hogy a salgótarjáni kórházban pedig már iszlám imaház működik, mert már nem találnak magyar orvost, aki el tudná látni a feladatokat. Szöges ellentétben áll tehát a kormány uszító propagandája a hétköznapi valósággal. Csak remélni tudjuk, hogy az a kb. 80-100 arab országból származó orvos, aki hazánkban gyógyít, nem gondolja meg magát gyűlölködő közbeszéd miatt, és nem áll tovább egy normálisabb országba. Itt pedig arról számoltunk be, hogy orbánék

VIETNÁMI, INDONÉZ, MONGOL, FÜLÖP-SZIGETEKI VENDÉGMUNKÁSOKKAL TÖRNÉ LE A MAGYAR BÉREKET!

Ennyit arról, hogyan is akarja Orbán megvédeni a faji keveredéstől a magyarokat, ami önmagában nettó hülyeség, és semmi más célt nem szolgál, mint a sajtát híveinek ideológiával való etetését, mert az emelkedő élelmiszerárak miatt lassan mással már nagyon nem fogja tudni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!