Leolvadt Orbán arcáról az önelégült mosoly – Keményen kiosztották a beszéde miatt!

MTI Fotó: Veres Nándor

Orbán Viktor idén is inkább a romániai magyarokhoz ment szónokolni Tusnádfürdőre, minthogy itt kelljen számot adnia választási hazugságai miatt, ennek kapcsán írt a közösségi oldalára egy összegzést Jakab Péter.

“Ma Tusnádon kiderült, Magyarországnak van egy önjelölt bolygókapitánya, de nincs valódi miniszterelnöke” – kezdi bejegyzését a Jobbik egykori elnöke, aki szerint Orbán a világ összes bajára tudja a megoldást, épp csak a magyarok bajait nem tudja megoldani.

“Kiderült, Orbán szerint nem az a valódi probléma, hogy a rezsi nő, a forint gyengül, az árak emelkednek, a népet agyonadóztatják, nem.

A valódi probléma Brüsszel, Soros, meg a Nyugat, amelyik nem tudja, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Orbán szerint ettől kell megvédeni a magyarokat.”

“Hogy mi lesz például a rezsivel? Örüljünk annak is, ha nem nő még jobban. Hogy mi lesz az árakkal, a kisvállalkozókkal, az egészségüggyel az oktatással? Szót sem érdemelt” – írja Jakab összegezve a miniszterelnök beszédét, majd hozzátette: Orbán azt mondta, “négy évre se lát előre, maximum kettőre. Meg egyébként is, Európában sorra buknak meg a kormányok, és hol van még az ősz.”

A Jobbik korábbi elnöke szerint a sok üres szócséplés helyett a magyarok ma arra a kérdésre vártak volna választ, hogy lesz-e ősszel kenyér a fűtött lakásban.

“És erre ma Magyarország miniszterelnöke nem tudja a választ. Csak azt tudja, hogy az apa férfi, az anya meg nő.

Miniszterelnök úr, ez a válságkezeléshez nem lesz elég. A bukáshoz talán igen. Közeleg az ősz” – zárja közösségi oldalán közzétett bejegyzését Jakab.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!