Zavarja, hogy átverte Önt a Fidesz? Itt a lehetőség, hogy írjon a képviselőknek!

Fotó: Orbán Viktor / Facebook.com

Ki ne emlékezne arra, hogy Orbán Viktor és a Fidesz a választási kampányában határozottan azt ígérte: nem lesz megszorítás és megvédik a rezsicsökkentést?!

Ehhez képest – miközben a miniszterelnök, a miniszterek és az államtitkárok fizetését is az első intézkedések között emelték meg – mára kiderült:

az egész választási kampány egy nagy hazugság volt.

Július 13-án Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Németh Szilárd, a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a rezsicsökkentés korábbi formájában megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a családoknak az átlagfogyasztás feletti villamos energiáért piaci áron, több mint hatszoros díjat kell majd fizetniük. Mindezt a magas infláció, a forint elértéktelenedése, a drasztikus áremelkedések mellett kellene kigazdálkodni.

Csak hogy a lakossági áramáremelésre semmi szükség nem lenne, mint ahogy azt dr. Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke többször elmondta: a Paksi Atomerőműben termelt villamos energia mennyisége meghaladja a lakossági szükségleteket.

Ha bosszantja, hogy a Fidesz a rezsicsökkentéssel kapcsolatban becsapta a választópolgárokat, így Önt is, tiltakozhat az áramáremelés ellen! Ehhez nyújt most segítséget az MSZP, úgy, hogy biztosítja a lehetőséget a lakhelye szerinti fideszes országgyűlési képviselővel való kapcsolatfelvételéhez.

Követelje, hogy a képviselő a választói érdekeit képviselve lépjen fel a felesleges drágítás ellen!

A térség Fideszes országgyűlési képviselőjének email címét ide kattintva éri el, míg a KDNP-s országgyűlési képviselő elérhetőségét itt találhatja meg (ha közvetlenül Orbán Viktornak címezné levelét, ide kattintva megtalálja az elérhetőségét).

Az MSZP azonban nem csak azzal segít, hogy megadja a kormánypárti politikusok elérhetőségét, de egy jól megfogalmazott mintalevelet is közzétettek (itt találja meg), melyet elküldhetnek a képviselőknek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!