Orbánék elbuktak – Ezzel a lépéssel saját választóikat is elárulták!

Meg lett a következménye Orbánék választás előtti osztogatásának és az államkassza évek óta tartó fosztogatásának. Magyarország száguld a gazdasági csőd felé, melyet a kormány megszorításokkal próbál orvosolni!

Konkrétan hazudtak a kormánypárti politikusok, mikor azt állították, hogy a baloldal megszüntetné a rezsicsökkentést és új adókat vetnének ki!

Ez a magyar emberek, a választópolgárok elárulása, félrevezetése, hiszen pont, hogy Orbánék lépték meg ezeket!

Az egyre magasabb inflációt mindenki jól érzi, az extraprofitadó kivetésével pedig még rosszabb helyzetbe kényszerítette az embereket a Fidesz-kormány. Sőt, az országgyűlésen egy nap alatt átnyomott módosítás, mely megszünteti a KATA szerinti adózás lehetőségét a kisvállalkozók jelentős részénél, brutális következményekkel fog járni.

A magasabb adó kifizetésére kötelezett vállalkozók kénytelenek lesznek árakat emelni, ez még inkább rányomja majd a bélyegét a magyar gazdaságra.

Eközben Orbánék a megoldások helyett tovább hazudoznak, a háborút és Brüsszelt teszik meg felelősnek azért, amit ők okoztak. De a kormány tudja jól, minden csoda három napig tart, a propagandamédiában továbbra is szép és jó minden.

A kiköltekezés és a lopás miatti gazdasági válságot azonban sem az extraprofitadó, sem a KATA kivégzése nem csillapítja, így a kormány Energia-vészhelyzetet hirdetett, melynek keretében pontosan azt lépte meg, amivel a hazug módon a baloldalt vádolta a választás előtt:

feladják a rezsicsökkentést!

Jelentősen átalakítva a rendszert, korlátozzák a rezsicsökkentés hatáskörét, így sok család kénytelen lesz több tízezer forinttal magasabb gáz és villanyszámlát fizetni!

Ezt pedig mivel koronázza meg a magát családbarátnak hazudott kormány?
Megrendezik Európa legnagyobb tűzijátékát, miközben Gulyás Gergely a Miniszterelnökséget vezető miniszter a rezsicsökkentés leépítésének bejelentésekor kijelentette: “A pazarlást sehol sem lehet megengedni”.

Ezekkel a lépésekkel Orbánék nemcsak saját választóikat árulták el, hanem minden magyar embert!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!